CD’s

Rode Rok
In septemer 2002 zijn Gea en Lucas Hulshof een weekje op Terschelling en treden op in Café Onder de Pannen. Op een vrije avond als ze lekker aan de bar zitten, neemt Sjoerd zoals wel vaker gebeurt, de microfoon ter hand en zingt een paar liedjes. Lucas komt dan op ’t idee om met Sjoerd een cd op te nemen, hij weet nog een leuk liedje dat ie wel goed bij hem past. De cd wordt bij Terry West productions in Winschoten op genomen en in mei 2003 wordt de cd uitgebracht. De cd bevat naast het titelnummer Rode Rok nog vier ondere nummers De vlieger, de vrolijke koster, een vriend en jij bent de zon.
De cd kost € 5,- excl. verzendkosten.
>BESTEL HIER<

Blue Christmas on Terschelling
September 2003 wordt Sjoerd ‘s nachts wakker met een kerstliedje in z’n hoofd, gaat direkt achter de computer zitten en schrijft “Kerstfeest op Terschelling” . Zwager Jan (drummer bij de Sneker Blues formatie “Roadhouse) wordt met zijn band bereidt gevonden om het nummer muzikaal te begeleiden. Het nummer Blue Christmas van Elvis Prestley wordt tekstueel wat aangepast en samen met nog acht bekende en minder bekende kerstliedjes is nog voor de Sinterklaas een heuse kerst cd geboren in de RDS recording studio van Rein Zwetrver, met als titel “Blue Christmas on Terschelling”.
De volgende titels staan op deze sfeervolle cd.

1. blue christmas on Terschelling
2. driving home for Christmas
3. white Christmas
4. I’ll be home for Christmas
5. jingle bells
6. merry little Christmas
7. winter wonderland
8. kerst in de jordaan
9. santa bring my baby back
10. kerstfeest op Terschelling.

Deze kerst cd is verkrijgbaar voor € 7,50 excl. verzendkosten.
>BESTEL HIER<

Sjoerd sjongt Hazes.
Omdat Sjoerd altijd al graag liedjes van Andre hazes zong, kwam hij maart 2005 op ’t idee om geef mij je angst te vertalen in ’t fries. Omdat ie zelf als leeuwarder meer stads fries spreekt dan “geef frysk” is Germ Stenekes benaderd voor de uiteindelijk prachtige vertaling. Vanwege het enthousiasme van zowel Germ als Sjoerd, is besloten meer teksten te vertalen. De muziek is gearrangeerd door Willem Binnema en het geheel is in zijn studio in Scharnegoutum uitgewerkt. De cd telt de volgende negen nummers.

1. jou my no dyn eangst / geef mij nou je angst
2. it reade ljocht / het rode licht
3. it draakje de vlieger
4. it is kald sunder dy / het is koud zonder jou
5. foar my gjin moai fersierde stoel / voor mij geen slingers aan de wand
6. bloed, swit en triennen / bloed zweet en tranen
7. ’n freon / een vriend
8. pas goed op myn famke / wees zuinig op m’n meissie
9. se leaut in my / zij gelooft in mij

Deze cd kost € 10,- excl. verzendkosten.
>BESTEL HIER<


Aan de volgende cd wordt alweer gewerkt de eerste teksten zijn al klaar.
Er kan nog niet veel over verteld worden, alleen dat het hoesje groen wordt en voornamelijk eigen nummers en een enkele cover op zal staan. Deze cd zal in ieder geval weer geheel afwijken van de vorige cd’s.


foto's